ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

       Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Τρικάλων αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις πλέον ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς τη Βιομηχανία Γάλακτος ¨”ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.” για τη δωρεά χυμών και αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Τρικάλων ευχαριστούμε θερμά το Αρτοποιείο ”Διαλεχτό” για την προσφορά γλυκισμάτων. Τους ευχόμαστε μια γλυκιά χρονιά 2023!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

       Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Τρικάλων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογενειακή επιχείρηση Λουκουμοποιΐας Τρικάλων ”ΒΑΚΗΣ” για την ευγενική προσφορά στο σχολείο.        Τους ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

       Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Τρικάλων και η εκπαιδευτικός κ. Δήμητρα Κάκια ευχαριστούμε θερμά τη Βιομηχανία Γάλακτος L.A. Farm Α.Ε. και την κ. Έλενα Πλεξίδα που για μια ακόμη φορά στηρίζει το σχολείο. Ευχόμαστε Διαβάστε περισσότερα…