Συγχαρητήριο Μήνυμα της Αν. Δ/ντριας Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στους βραβευθέντες μαθητές του 12ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Cinema διάβασες;»

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων που βραβεύτηκαν με τιμητικό έπαινο στην κατηγορία Σποτ, στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Cinema διάβασες;» που συνδιοργανώνει το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τι μπορούν να καταφέρουν τα άτομα με ειδικές ικανότητες!

 Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μαθητές και μαθήτριες από σχολική μονάδα της περιφέρειάς μας σημείωσαν μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο. Το κατόρθωμα τους μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον καθώς αποτελεί περίτρανη απόδειξη της βέλτιστης καλλιέργειας των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους καθώς και της πνευματικής και ψυχικής δύναμης που μπορούν να επιδείξουν απέναντι στις προκλήσεις.

Όταν το ενδιαφέρον, η φαντασία, το πείσμα, η επιμονή και η υπομονή των παιδιών συνδυάζεται με τη γνώση που παρέχεται στα σχολεία μας και την αφοσίωση των εκπαιδευτικών μας τότε μικρά θαύματα γεννιούνται και μεγάλα επιτεύγματα πραγματοποιούνται!

Σας ευχαριστούμε παιδιά και ευχόμαστε  να αποτελέσετε πρότυπο και μοντέλο προς μίμηση για πολλούς ακόμα μαθητές!

 

 

 

Η Αν. Δ/ντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης

Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

 

Ζιάκα Βασιλική