Ονοματοδοσία Αίθουσας Εκδηλώσεων ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων ¨Χρήστος Διαμαντής¨

       Την Πέμπτη 29-06-2023 πραγματοποιήθηκε Ονοματοδοσία της Αίθουσας Εκδηλώσεων του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων  ¨Χρήστος Διαμαντής¨.

       Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Καραμίντζιος, εφημέριος Ριζώματος.

       Στο σχολείο παραβρέθηκε η σύζυγος κα Αφροδίτη Σερέτη με την κόρη και τους γονείς του Χρήστου, φίλοι, μαθητές, γονείς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μιχάλης Λάππας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοίκησης κ. Σοφία Αλεστά, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Δ.Δ.Ε κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, η σύμβουλος Ε.Α.Ε. κ. Δήμητρα Παπανδρέου και ο σύλλογος διδασκόντων.

       Ευχαριστούμε την οικογένεια για τη δωρεά των ποιητικών συλλογών του Αείμνηστου Χρήστου: ¨Ονειρεμένος πόλεμος¨, ¨Λευκότητα¨, ¨Κρυφές Σπουδές¨ και ¨Απλότητα¨ καθώς και αποσπάσματος του προσωπικού του ημερολογίου με αναφορές στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων.

       Αγαπημένε μας Συνάδελφε και Δάσκαλε Χρήστο άφησες παρακαταθήκη σε μας την αγάπη, την εργατικότητά, την μόνιμη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, το γλυκό χαμόγελο, την καλή κουβέντα, τη βαθιά ενσυναίσθηση, την μεγαλοσύνη της καρδιάς, την πλούσια γενναιοδωρία, τη χαρά στην πρόοδο, την αφοσίωση στις αρχές και στις αξίες.

       Σημάδεψες την πορεία της σχολικής μας και όχι μόνο ζωής, που με τα πλούσια συναισθήματά σου, άγγιξε τις καρδιές όλων μας.