Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο λόγω Covid-19

Η Σχολική Νοσηλεύτρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων κ. Δέσποινα Καλογιαννίδου επιμελήθηκε την παρουσίαση ενός χρήσιμου ενημερωτικού υλικού από το Υπουργείο Υγείας, ώστε να τηρούνται οι σωστοί κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.

Πατώντας επάνω στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να ανοίξετε το σχετικό έγγραφο.

Οδηγίες διαχείρισης τροφίμων σε οικιακό επίπεδο