Επιμορφωτική συνάντηση με φορείς του ΔΙΕΚ Γ.Ν.Τ. και του Ε.Κ.Α.Β.

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, οι Εκπαιδευτικοί, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ε.Ε.Π) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (Ε.Β.Π.) του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ Τρικάλων, είχαν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν από μέλη του ΔΙΕΚ Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και του Ε.Κ.Α.Β.  Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Σχεδίου Δράσης του άξονα 8 (Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε επιμορφώσεις από αρμόδιους φορείς) που συντονίζουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου , Τσακίρη Αθανασία, Παπαπολυζοπούλου Στυλιανή και Καρανάσιου Χρυσούλα.
 
 
 
 
Κύρια θέματα της επιμόρφωσης ήταν η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή καθώς και οι Πρώτες Βοήθειες κατά την πνιγμονή από ξένο σώμα. Προηγήθηκε διάλεξη από τον κ. Κατσουγιάννη Βασίλη και ακολούθησε βιωματική εκπαίδευση από τον ίδιο και την ομάδα συνεργατών του. Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί μέσω  της ενεργούς συμμετοχής τους ευαισθητοποιήθηκαν ιδιαίτερα στην κατάκτηση πολύτιμων γνώσεων παροχής Πρώτων Βοηθειών και έλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
 
 
 
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, το Ε.Κ.Α.Β. Τρικάλων και ιδιαίτερα την Ομάδα Εκπαίδευσης του ΔΙΕΚ Γ.Ν.Τ., για την άμεση ανταπόκρισή τους και για το υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης που παρείχαν.