Πρόγραμμα Μεταποίησης Αγροτικών Προϊόντων «Μπισκοτοποιία»

Κινησούλα είχαμε πρωί – πρωί στην τελευταία τάξη της Γεωπονίας, μιας και αποκτήσαμε και υπέροχους πάγκους εργασίας! Και όπως λέει και ο ΣΕΦ “Ο φούρνος μας θα φουρνίσει και το σχολείο μας θα μοσχομυρίσει”!!!

Έτσι, οι μαθητές του τμήματος Γεωπονίας άρχισαν να εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία, στα πλαίσια του μαθήματος Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις (Σ.Γ.Ε.) με καθοδηγητές τους εκπαιδευτικούς του τομέα, Μαρία Δρόσου, Βασιλική Θεοδώρου και Χρήστο Αργυρόπουλο, αλλά και στα πλαίσια του προγράμματος «Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων». Επομένως, η συνταγούλα της σεφ “Μαίρη” άρχισε να παίρνει μπροστά, αναμοχλεύοντας τα υλικά: αλεύρι, βούτυρο, αυγά, ζάχαρη, αλάτι, μπέικιν πάουντερ, βανίλια, ξύσμα πορτοκαλιού και ένα μυστικό υλικό.

Στη βιωματική διαδικασία, που έλαβε στις 8-12-2022, υπήρχαν όχι μόνο μαθητές του τμήματος Γεωπονίας, αλλά και μαθητές άλλων τμημάτων του Γυμνασίου και του Λυκείου, και εκεί που λέγαμε όλα πήγανε καλά και τα μπισκοτάκια άρχισαν να μοσχομυρίζουν στο σχολείο, τσακ η σεφ “Μπεσυ” έριξε και ένα κέικ στο μίξερ.

Το αποτέλεσμα;;; Δεν έμεινε ούτε ψίχουλο!!!!